NOSTOPALVELUT


Olemme ylpeitä siitä, että me, HASA Group Oy, tarjoamme aina luotettavia nostopalveluita pääkaupunkiseudulla ja Uudenmaan alueella. Panostamme työmaiden sujuvaan toimintaan tarjoamalla laajanvalikoiman nosto- ja siirtopalveluita. Palveluihimme kuuluvat työmaakoppien ja -konttien siirrot, rakennustarvikkeiden nostot ja siirrot, työmaakuljetukset, sekä monipuoliset työmaapalvelut.

Meillä on käytössämme kuorma-auto, VOLVO FMX, joka on varustettu Euro 6 -sertifikaatilla ja Effer 315-8S -ammattilaisnosturilla. Tämä yhdistelmä mahdollistaa hyvän suorituskyvyn ja ennen kaikkea turvalliset nostot. Nosturiauto pystyy kantamaan jopa 11 tonnia taakkaa, ja sen lavamitat ovat 2500x6200+1000.

Se, mikä erottaa meidän automme muista nosturiautoista, on sen näppäryys. Effer 315-8s:llä nostotyöt voi aloittaa nopeasti ahtaammallakin työmaalla, kun taas monet isot nosturiautot tarvitsevat enemmän aikaa ja tilaa käyttövalmiiksi levittämiseen. Tämä takaa paremman tehokkuuden ja nopeamman töiden etenemisen.

Toimimme yhteistyössä tunnettujen infrapalvelu-, rakennus- ja kuljetusyritysten, kuten Destia Oy:n, YIT Suomi Oy:n, NRC Group Oy:n ja Torppari Yhtiöt Oy:n kanssa. Olemme osallistuneet merkittäviin projekteihin, kuten Kruunusillat, Raide-Jokeri -raitiotie ja VT:n parantaminen Oulun kohdalla.

Kun valitset meidät kumppaniksesi, saat käyttöösi ammattitaitoisen tiimin, joka tekee kaikkensa varmistaakseen projektisi menestyksen. Tuomme mukanamme vuosien kokemuksen, asiantuntemuksen ja laajan valikoiman palveluita, joiden avulla varmistamme, että nostot sujuvat ammattimaisesti ja aikataulussa.

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, niin autamme sinua löytämään parhaan ratkaisun tarpeisiisi ja varmistamme sen, että työmaasi toimii tehokkaasti ja saumattomasti. Liity HASA Group nostopalveluiden käyttäjien joukkoon ja tee hyvä valinta!

Ota yhteyttä, autamme mielellämme!

Marko Tiinas
Nosturiautokuljetukset
+358 40 352 2785
marko@hasagroup.eu

Kiinnostaisiko tarjous nosto- tai kuljetuspalveluista?

Täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Email again: