PALVELUT

HASA Group:in valttikortti on monipuolisuus ja henkilökohtainen lähestymistapa jokaiseen projektiin. 

Ammattitaitoinen tiimimme, asianmukainen työkalustomme ja pitkäaikainen kokemuksemme alalla antavat meille mahdollisuuden tarjota asiakkaillemme laajan valikoiman palveluja.

Olemme erikoistuneet tarjoamaan työvoimaa infrarakentamisen alalle ja toteutamme niin maanpäälliset, kuin maanalaisetkin ratkaisut. Olemme kehittäneet erikoisosaamistamme aiempien haastavien kohteidemme parissa. Näitä ovat muun muassa VT 4:n parantaminen Oulussa, Hämeentien uudistus ja Raide-Jokeri Helsingissä. Tällä hetkellä osallistumme haastaviin maanrakennuskohteisiin kuten Kruunusillat raitiotie ja Kalasatamasta Pasilaan raitiotie

Kokemuksemme ansiosta pystymme viemään läpi myös äärimmäisen haastavia hankkeita, jotka vaativat erityisosaamista. Useat kohteemme, kuten VT 4 Oulussa, ovat sijainneet vilkkaasti liikennöidyissä paikoissa. Tällaisissa tilanteissa voimme järjestellä liikenteen paitsi rakennustyön aikana, myös sen jälkeen asentamalla lopulliset liikennemerkit. 

Eroamme kilpailijoistamme sillä, että autamme kumppaneitamme keskittymään omaan liiketoimintaansa ja siihen liittyviin työtehtäviin. HASA Group henkilöstövuokraukseen sisältyy työnjohtotyö, jonka avulla tilaaja voi vähentää omaa työmääräänsä ja käyttää aikansa tehokkaammin jättämällä työmaan johtamisen meidän huoleksemme.

Voimme auttaa erilaisissa tilanteissa toiveesi mukaan, sillä meidän osaavaan henkilökuntaamme kuuluu paitsi rakennusalan ammattilaisia, myös ns. apumiehiä.

Infrarakennuspalvelut sisältävät

 • Infrarakennuspalvelut työvoimaa Hasa
  Muotti-, raudoitus- ja betonointityöt;
 • Maa- ja vesirakennustyöt;
 • Pumppaamoiden asennus;
 • Tiivistystyöt;
 • Betonielementtien asennus;
 • Polttoleikkaus- ja hitsaustyöt;
 • Tukiseinätyöt;
 • Hiekkapuhallustyöt;
 • Pinnoitustyöt;

Ratapalvelut

Rakennamme myös ratoja. Meillä on yli seitsemän vuotta kokemusta raitiotierakentamisesta. Ratarakentamisen palveluihimme kuuluvat radan alus-, sekä päällysrakennustyöt. Lisäksi teemme paikallavalurakenteita. Voimme niin ikään tarjota henkilöstöämme turvahenkilötöihin ratarakentamisen tai radan kunnossapitotöiden ajaksi.

Olemme osallistuneet Riippa-Eskola RU2 rautatien rakentamiseen (2015-2016) ja Hämeentien raitiotien uudistukseen Helsingissä (2019-2020).  Olemme parhaillamme mukana pääkaupunkiseudulla projekteissa kuten Raide-Jokerin raitiotie, Kalasatama-Pasila raitiotie, Kruunusillat-raitiotie ja Mannerheimintien korjaus.


Ota yhteyttä, autamme mielellämme!


Argo Semmel
Toimitusjohtaja
+358 44 238 0925 
argosemmel@hasagroup.eu

Kiinnostaisiko tarjous infra- tai ratarakennuspalveluista?

Täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Email again: